ALBERT I EUSTAQUI


Això va anar a l'Edat Mitjana. Va d'un poble on els rics tenien molt i els pobres ( els llauradors, artesans, fulanes ….) no tenien res de res i s'havien de buscar la vida.

El nostre protegonista era un taverner molt fort i valent que té dues personalitats. Era un taverner en la vida normal però quan hi havia conflictes es convertia en justicier del poble. Ell es posava capa, canelles, botes i una bonica caputxa molt bonica.

Un dia Albert, (el nostre heroi ) i el seu ajudant Eustaqui, se'n va anar a recol·lectar fruits per a dinar, quan de sobte es van adonar que darrere d'un arbust hi havia una fulana assassinada, que tenia en el coll, unes quantes marques de sang.

Al dia següent van descobrir un altre cad'aver i es van posar a investigar.

Al cap d'una estona investigant, investigant amb les pistes que havien encontrat van arribar res més que a la mansió de l'home més ric del poble, el marqués Fanegues .Després d'una llarga lluita, van eixir victoriosos i van arrestar al marqués Fanegues i al seu ajudant Pipino i totes les seues pertenencies i riqueses es van repartir per tot el poble. I així va acabar el nostre conte.

Conte contat, conte acabat
Crèdits

Tornar a l'índex