Les boles màgiques


Hi havia una vegada,uns xiquets que estaven jugant en un parc. Els seus noms eren : Antonio , Camila , Clara , Manuel , Miguel i Pablo. Els xiquets estaven jugant tranquil.lament , quan , de sobte , comença a ploure boles de tres colors diferents i a cadascuna de les boles , posava l'inici de les tres paraules:PAS (passat),PRES (present) i FUT (futur).

Doncs Miguel va agafar una de les boles en la que possava:PAS (passat) i de sobte , es vam trobar a l'imperi carolingi.

Allí,per la rebuda que ens va a donar la gent,pareixiem herois:així va ser,ens havien confòs ams sis herois que vam derrocar el drac i com tots ens adoraven ens vam quedar tres dies mes,on vam conéixer a Pipino El Brev i al seu fill Carlemany amb el que vam fer moltes amistades. Pero,al dia següent,vam descobrir que nosaltres no érem herois,doncs tot l'exércit va anar contra nosaltres.Aleshores,Miguel va dir: “mantequilla mantequilla”i vam tornar al present.


Quan vam tornar del passat seguia plourent les esferes de cristall i vam agafar una que possava amb lletres “present” i Pablo la va agafar i ens vam traslladar a la muralla xinesa,alli ens vam trobar amb Jackie Chan que estava rodant amb Jaden Smith la pel.lícula de karate Kid 2 i Jackie Chan ens va dir que si volíem ser els protagonistes de la pel.lícula,nosaltres vam acceptar sense pensar. Al dia següent vam començar a rodar la pel.lícula , nosaltres estàvem al.lucinats , era el son de qualsevol. A l'acabar de rodar la pel.lícula ens van tornar a Xina i alli va dir Miguel: “los besos y los abrazos los dejamos para luego”, i vam tornar a la nostra ciutat.


En la nostra ciutat continuava plourent boles i per fer una altra aventura vam agafar la bola del futur. Ens va transportar als jocs olímpics de 2016 on , nosaltres , érem esportistes de primera :Antonio en pes , Clara en la marató , Camila en salt d'altura , Manu en cinc mil metres , Miguel en salt d'altura i Pablo en natació. Al dia següent , començaven les proves de atletisme:Clara va quedar segona , Antonio el primer , Camila en tercera posició , Manuel el primer i Miguel el segon i Pablo , en natació , es va quedar el segon. Pero quan ens vam a donar els premis , Miguel , com sempre, va dir una tonteria:¡¡Tatunela , tatunela!!I ens vam quedar sense premis.
Quan vam tornar a la nostra ciutat ja no plovia i en l'institut ens vam possar 16 faltes d'assistencia...Pero almenys ens vam divertir.


FET PER: MANUEL LOPEZ,CAMILA,ANTONIO COLLADO,CLARA ATO,PABLO MAÑEZ,MIGUEL JOVER

Tornar a l'índex