Una nit de halloween

Era la nit de halloween. Nerea, Nuria, Paula, Daniela, Dani y Luis s'en van anar a demanar caramels, i mentres anaven al carrer , es van trivar un carreró. Van decidir anar per ell. Després d'uns cuants minuts, es van trobar una casa adandonada. Per sort, la porta estava oberta. Daniela va dir:


- Per què no entrem i fem una ullada?

- Clar, per que no? - Va contestas Paula.

Els xiquets, van entrar a la casa amb una llinterna cadascú. Al que Daniel va dir molt entusiasmat:

-He d'anar al bany !!

 Ara no pots anar al bany, hem d'investigar moltes coses!  -va replicar Nuria.

Després d'uns quants minuts, cuan estaven tots en la planta baixa u van veure moltes telaranyes, al moment la porta es va tancar de calp y porrás (plashh!) i es van espantar. A les hores, diu Daniela molt aterrorizada:

-Jo me'n vaig!

Cuan Daniela es van dar conta de que no podria oblir la porta, es van quedar tots atrapats.

Al moment, la llum es va apagar, y al segon, sh'avien donat conta que Paula i Nerea van desapaéixer-. Luis molt preocupat li va dir als companys que hi havien desaparegut de la casa. Ells continuen investigant la casa i buscan a Nerea i Paula.

Després es van adonar que baix l'alfombra del saló hi havia mes escaleres. Van deixir baixar.

S'hen van adonar que Paula i Nerea estaven atrapades en l'armari, i tots es van preocupar per que van pensar que hi havía algun fantasma. A les hores,els van deslligar rápidament i van eixir d'aquella habitació. Mentres pujaven al pis d'alt i van veure la casa tota desordenada, en comparació a com estava abans, i en la pared estava escrit:

-Aneu-vos d'ací.

I de tres mores la porta s'obrí de bat a bat. Van eixit rápidament de la casa, cuan van arribar a un carrer darrete, Nere i Paula li van dir als companys que s'havien amagat a posta, al que Dani va dir:

- Sí,car. Dons lo del saló no va tenir cap gràcia.

- Nosaltres no hem fet res al saló.

I es van quedar tots molt atorats del que hi havía passat, del gran ensurt, es van anar a les cases de cadascun i d'aquella història no s'en va tornar a parlar res mai.

tornar a l'índex