CREAT: JUAN, SANTIAGO, RAUL, JOSE JAVIER I HECTOR Zombie
 


Tot va començar un dia de boira. Ningú s´ho esperava però davall del nostre institut hi havia un laboratori anomenat “L´abeller”. En ell s´experimentava amb armament biològic. Per culpa d´un conducte una d´eixes armes va aconseguir escapar “una rata” que va anar per les davegueres i va a parar als servicis de les dones. Li va mosegar el peu a una xica, va caure de seguida i les venes li van créixer exageradament. S´havia infectat i un nou virus es va escampar per ciutat. Es deia virus R.


Han pasar dos mesos des de la primera infecció. De sobte, des de el conducte de ventilació, va salir un fum verd. A poc a poc , el fum verd es va expandir perel recinte, amb tan mala sort que era l´hora del pati. Totes les persones que estaven en el pati es van contagiar i de sobte es van a transformar en unes criatures horribles. Estaven en el pati es van contagiar i de sobte es van a transformar en unes criatures horribles. Estàvem els cinc castigat en l´hora del pati. De sobte vam mirar per la finestra i vam veure com les criatures colpejaven les

finestres i deixaven sang. Espantats intentàvem buscar armes per a defendar-nos de´aquelles criatures.

Es van separar en dos grups: Ghost (J.Javier),Punisher(Santi) i Ryan (Raul) per un lloc i H (Juan)

i Alfa (Hector).


El grup liderat per GHOST Se´n va anar a buscar armes i el grup de H va snar als ordinadors, per a enviar un SOS.


Al missatge posava aixó:


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

S.O.S I.E.S VALLE DE ELDA, envie-nos un helicopter .Rapid.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


L´equip de Ghost va anar al traster per a buscar les armes i van trobar una pistola de claus, una motoserra, una pistola de bengales, una escopeta i uns ganivets.


Ens vam anar reunint a l´entrada del institut i observàrem com les criatures colpejaven les portes per a entrar. Al cap d´una estona van entrar. Tot menys H van pujar a la teulada per a esperar a l´helicòpter. Mentrestant, H estava esquarterant a aquelles criatures i es va perder en un mar de sang.


Totes les criatures van pujar a la terrassa i nosaltres van començar a defensar-nos. Era un mar de sang. Quan quasi ja no quedava munició, es va vore un objecte volador acostan-se. Era un helicòpter. Ens van subir però totes les criatures van començar a llançarnos trossos dels seus cossos, intentar derrumbar l´helicopter. Havíen sobreviscut, excepte H.


De sobte van vore un home corrent amb una motoserra an la mà.Era H! Quina alegria! Li vam llançar una escala i va pujar. I ens va dir:

-Què vos creieu? Que m´anava a morir sense que em pagaren la aposta?

A la fi vam escaparAls segóns mesos els militars van acribillar i desinfectar la ciutat perque el virus no s´expandera .


Santi Pereira

Fi

TORNAR A L'ÍNDEX